Partnere

E-post: info@kursnett.net

Samarbeidspartnere

 

Vi er veldig glad for å ha gode samarbeidspartnere! Her finner du en oversikt over disse! Samarbeidet mellom oss og disse leverandørene av utstyr, kurs og programvare tror vi er til glede og nytte både for deg og oss!

OK Foto

Har drevet med fotokurs siden 2004. Vi holder til i samme lokaler som OK Foto og kan på det varmeste anbefale kurs fra denne leverandøren! Her finner du kurs i digitalfotografering, lyssetting, bruk av mobilkamera og mye mer!

 

Les mer!

NIT AS

NIT AS er leverandør av labutsyr til skoler på alle nivå. Vi fungerer som agent for NIT og holder kurs i bruk av utsyr. Her finner du spennende muligheter til å vise frem pensum på en inspirerende måte som elevene vil huske.

 

Les mer!

Fiken AS

Endelig et regnskapsprogram for de som ikke nødvendigvis tenker at regnskap er det viktigste de holder å med. Vi har en avtale med Fiken om at vi holder kurs i programmet og at vi har en avtale om programvarebestilling.

 

Evolution Kampsportsenter

Trening, disiplin og hardt arbeid henger sammen med akademiske prestasjoner. Vi anbefaler kursopplegg fra EK!

 

 

 

Lyst til å være med?

Om du har lyst til å være vår samarbeidspartner! Gi en lyd da vel! Vi elsker en hyggelig prat og konstruktive samarbeid!

 

 

 

Shaw Academy

Shaw academy er verdens største leverandør av nettbaserte kurs! Vi er stolte over å ha en affiliateavtale med et slikt fremtidsrettet konsern! Ta kontakt angående info om kurstilbud og opplegg!

Les mer!